Inicio / Programes

Programes

Franja de 9 a 13 h.

EL DIA PER DAVANT. De Dilluns a Divendres. De 9 a 12 h.

El programa més veterà de l’emissora. El dia per davant és per excelència, el magazine matinal d’Alzira Ràdio. Quatre hores en què es barreja la informació lligada a la comarca i la ciutat d’Alzira, l’entreteniment, la música, l’humor, espais de reflexió, culturals i un llarg etcétera… Els protagonistes de El dia per davant són els riberencs. Per a ells i amb ells es fa este programa.
La interactivitat amb l’oient és una de les nostres màximes, per això les seccions del programa són fruit del què ens preocupen, interessen i ens fan disfrutar a tots. El programa parla entre molts assumptes de salut i nutrició, de com funcionen els nostres ajuntaments, de salud, educació vial, d’estilisme i moda, de la música i els llibres que escoltem i llegim, de cinema, de medi ambient,…

El dia per davant té l’objectiu de continuar estant al teu costat. Està dirigit i presentat per Mari Carmen Cano.

A les 9’15 connexió amb la DIRECCIÓ GENERAL DE TRÀNSIT.

De 10’10 a 10’30, hi ha seccions setmanals amb estos continguts:

Dilluns PARLAR PER PARLAR. El tècnic del departament de Valencià de l’Ajuntament d’Alzira, Leo Giménez, instrueix sobre l’ús correcte del valencià. Repetició el dilluns, de 16 a 16’30 h. Condueix David Chordà.

Dimarts, ESPAI DE SALUT. Tècnics del departament de salut pública de la Ribera donen consells.

Dimecres, ANIMALADES. El veterinari Adolfo Castells ens parla de diferents aspectes dels animals de companyia.

Dijous, EFEMÈRIDES LOCALS. El Cronista de la Ciutat, Aurelià Lairón, repassa què va passar a Alzira en altres anys, durant el segle XX.

Divendres, ENTREVISTA.
Primer divendres de mes, PER LA TEUA SALUT. L’Hospital Universitari de la Ribera tracta diferents problemes de salut amb els seus professionals.

De 10’30 a 11, EFEMÈRIDES MUSICALS. Elisa Moragón recorda què passà al món de la música cada dia.

D’11’10 a 11’30
Dilluns, ESPAI JOVE. La coordinadora del Centre d’Informació Juvenil, Maite Vives, informa de totes les notícies importants per a joves relacionades amb cursos i activitats.

Dimarts, LA BIBLIOTECA. Bea Garés, de La Llibreria, ens dóna consells de lectura.

Dimecres, ENTREVISTA.

Divendres, ENTREVISTA.

D’11’30 a 12:

Dilluns, CAMERINO. Consells sobre maquillatge amb Sonsoles Crespo.

Dimarts, MARE TERRA. Espai dedicat al medi ambient i el camp. Informació, entrevistes, agenda útil mediambiental, flora i fauna… Conduït i dirigit per David Chordà. Té la col·laboració setmanal de l’Agència energètica de la Ribera, que ofereix consells útils per contribuir a la millora del medi-ambient. Repetició de 18 a 18’30.

Dimecres, INTEGRA’T. Coneixem associacions d’Alzira principalment encara que també de la comarca i la província. Repetició, dijous, de 17 a 17’30 h. Conduït per Mari Carmen Cano

Dijous, AGENDA LABORAL.
Programa dedicat al treball i ofertes laborals. Inclou entrevistes amb els representants de l’oficina de desenvolupament local, empreses de treball temporal i tot tipus d’iniciatives empresarials. º
Està conduït per Mari Carmen Cano i compta amb la col·laboració de l’oficina municipal IDEA.

Divendres, UN ESPAI PER LA IGUALTAT. La tècnica de la regidoria d’Igualtat, Raquel José, parla sobre este tema.

Franja de 13’30 a 16 h.

INFORMATIUS. De Dilluns a Divendres. De 13’30 a 13’45 h. Repetició de 15 a 15’15. Tota la informació d’Alzira i la comarca de la Ribera.
Editat i presentat per Elisa Moragón.

ÀREA ESPORTIVA. De Dilluns a Divendres des de les 13’50 h. (repetició, de dilluns a divendres a partir de les 15’20, de dilluns a dijous a partir de les 22’15 h. i el divendres des de les 20’15 h.)
Tota la informació esportiva d’Alzira i la comarca. Editat i presentat per David Chordà.

Franja de 16 a 20 h.

VALÈNCIA CF. Dilluns a divendres, de 16 a 17 h. redifonem el programa de VCF Ràdio sobre el València CF.

LA HORA MÁS CORTA. Dilluns a dijous, de 18 a 19 h. Rafa Roca ens acosta la millor música dels anys 60 y 70

EL FUTBOLÍ. Dilluns, de 19 h. a 20 h.
Programa esportiu desenfadat, en què participen jugadors i entrenadors per analitzar la jornada futbolística del cap de setmana. Conduït per David Chordà. Col·labora Salva Rivera. L’oient pot participar telefonant al 96 241 60 61 o enviar SMS al 691.80.22.58.

HÀBITAT CULTURA. Dijous, de 17 a 18 h. Repetició, divendres, de 18 a 19 h.
Una mirada al món de la cultura d’Alzira i la nostra comarca. Totes les apostes culturals a la Ribera: música, exposicions, teatre, literatura, cinema… totes, són prioritat en Hàbitat Cultura, cada dimecres en Alzira Ràdio. L’objecte és que l’oient estiga informat i se senta pròxim a cadascuna d’elles, a través d’entrevistes amb els seus protagonistes, amb qui fomenten la cultura prop de nosaltres. La creença de que un món millor és possible a través de la cultura, és l’esperit final d’este programa. Dirigeix Hàbitat Cultura, Elisa Moragón.

VIATGE A LA MÚSICA. Divendres, de 18 a 19 h. Un repàs a la millor música pop-rock dels anys 60 a esta dècada amb José Luis Mompó

SETMANA SANTA. Dijous, de 19 h. a 20 h. Durant tot l’any parlem de la Setmana Santa alzirenya.

* PLENARI ORDINARI DE L’AJUNTAMENT D’ALZIRA. L’últim dimecres de mes, des de les 19 h.

L’ENDEMÀ. L’últim dijous de mes, de 19 a 20’30 h. polítics dels diferents grups municipals de l’Ajuntament d’Alzira debaten sobre temes tractats el dia anterior al plenari.

Franja de 20 a 21 h.

INFORMATIUS. De Dilluns a Divendres. De 20 a 20’10 h.
Tota la informació d’Alzira i la comarca de la Ribera.
Editat i presentat per David Chordà.

CASAL FALLER. Dimarts, de 20’15 a 21 h.
Programa dedicat a les falles i altres festes locals. Participen al llarg de l’any totes les falles d’Alzira. Conduït per Mari Carmen Cano. Repetició el dimecres, a les 16 h.

TENIM LA PARAULA. Dijous, cada dos setmanes, de 19 a 20’30 h. Repetició, dilluns de 12 a 13’30 h. Debat entre representants dels partits polítics amb representació en l’Ajuntament d’Alzira.

Franja de 21 a 22 h.

EFEMÈRIDES MUSICALS. Elisa Moragón recorda què passà al món de la música cada dia.

INÒPIA. Ximo Noguera ens porta cada dia de 23 a 24 h. de dilluns a dijous la millor música electrònica.

SESSIÓ CONTÍNUA. Divendres i dissabte, de 22 a 6 h. Web
Sessio Continua es un espai a Alzira Radio, dedicat a la música electrònica en totes les seues vessants i tendències. Conduït per Xavi Fayos i Ximo Noguera, ens podeu escoltar per internet els divendres a partir de les 22h i fins la matinada (5h – 7h), repetint-se el mateix programa disabte amb el mateix horari i utilitzant el valencià com a principal idioma. Podeu col·laborar directament amb el programa enviant-nos la vostra sessió, ja que la programació predominant del programa són sessions, tambe podeu enviar-nos les vostres propies produccions ja que prompte afegirem una secció nova a la que poder incloure tot aquest material. Envieu-les a sessiocontinua@alziraradio.com. Entra a la web del programa.